Je bedrijfsnaam wijzigen in een bestaand account

Veranderd je onderneming van vennootschapsvorm of wijzigt je commerciële naam? We laten je in enkele simpele stappen zien hoe je deze kan aanpassen in CoManage voor nieuwe documenten en hoe je je bedrijfsnaam kan wijzigen bij bestaande documenten.

Bedrijfsnaam wijzigen.

klik links onder op je profiel icoon en dan "team"
scroll naar de sectie "bedrijfs info" en update het veld bij "naam bedrijf"

Bedrijfsnaam aanpassen

Je bedrijfsnaam is nu aangepast en automatisch zichtbaar op nieuwe documenten! Wil je bestaande documenten aanpassen volg dan onderstaande stappen.

Bedrijfsnaam wijzigen op bestaande facturen.

klik links onder op je profiel icoon en dan "team"
scroll naar de sectie "bedrijfs info" en update het veld bij "naam bedrijf"
ga naar je factuur overzicht en selecteer de factuur waar je de bedrijfsnaam wilt op aanpassen.
klik op de groene actie knop en kies "ververs team info"

Update bedrijfsinfo op een bestaande factuur

Bijgewerkt op: 16/01/2023