Extra teamleden/gebruikers uitnodigen

Voeg nu gratis view-only teamleden toe! Deze teamleden kan je toevoegen aan projecten en je kan ook tijdregistraties op hun naam zetten. Verder kunnen ze alles zien in jouw account. Wil je deze teamleden specifieke rechten kunnen geven of echt met ze samenwerken, dan ga je betalen voor dit extra teamlid.

Team overzicht

Het team overzicht geeft je team weer, en laat je toe om nieuwe leden toe te voegen. Je kan 'view-only' of 'volwaardige toegang' teamleden toevoegen.

Gratis teamleden

View-only teamleden zijn gratis. Deze teamleden kunnen alles zien in jouw CoManage account. Ook kan je ze toevoegen aan projecten of tijdregistraties op hun naam toevoegen.

Betalende teamleden

Wil je toch liever specifieke rechten geven aan een teamlid of echt samenwerken in CoManage? Dan kan je deze teamleden volwaardige toegang geven en ga je er ook voor betalen.

Volwaardige toegang teamleden toevoegen is handig als je:
Wil kunnen zien bij documenten wie wat waar heeft aangepast
Rechten wil beheren voor dit extra teamlid
Wil dat het teamlid zelf tijdregistraties toevoegt
Wil dat het teamlid zelf kan werken in projecten en zaken kan verwijderen, updaten of toevoegen

Een nieuw teamlid toevoegen

Ga naar je initialen links onderin in jouw CoManage account en vervolgens naar jouw teampagina.
Je scrolt naar het. blokje 'Teamleden'.
Daar klik je rechtsboven op de knop 'Nieuw teamlid'

Je verzendt vervolgens de uitnodiging en zodra jij het teamlid volwaardige toegang geeft ga je ook betalen voor deze user.

Teamleden/gebruikers rechten

Elke gebruiker die je toevoegt kan je rechten geven om bepaalde acties wel/niet te kunnen uitvoeren.
Om dit te kunnen wijzigen ga je naar de team pagina. Vervolgens klik je de knop 'wijzig' naast een teamlid en scroll je naar onderen naar Rol & Rechten.

Op deze pagina selecteer je vervolgens een rol voor dit teamlid en kan je ook de rechten wijzigen.

Prijzen extra teamleden

Starter extra gebruiker = 7,5 euro per maand of 75 euro per jaar
StarterPlus extra gebruiker = 7,5 euro per maand of 75 euro per jaar
Pro extra gebruiker = 7,5 euro per maand of 75 euro per jaar

naast rechten kan je ook bepaalde rollen toewijzen aan een gebruiker. Vb. Een gebruiker met de rol beheerder zal alle functionaliteiten kunnen gebruiken behalve het abonnement wijzigen op je abonnement pagina.

Bijgewerkt op: 28/11/2023