Je account upgraden

CoManage Starter, StarterPlus of Pro

Wanneer de proefperiode je bevalt en je onbeperkt gebruik wil maken van CoManage, dan kan je kiezen voor een betalend pakket. Hieronder in de afbeelding zie je alle voordelen per pakket nog eens terug.

Een betalend account nemen

Overgaan op een betalend pakket kan je op je persoonlijke abonnement pagina. Hier kan je kiezen voor een abonnement op maand- of jaarbasis.

Na het selecteren van je pakket kan je op de groene bevestigingsknop klikken en wordt je vervolgens doorgestuurd naar onze betaalpagina. Hier kan je betalen via creditcard of SEPA aanduiden en met je gewone bankkaart betalen.

Upgraden

Wanneer je van een Starter of StarterPlus pakket wil overstappen naar een duurder pakket met meer functionaliteiten, dan ga je weer naar je abonnement pagina. Hier zie je welk pakket jouw huidige pakket is.

Vervolgens klik je bij het pakket wat je graag wil kiezen op 'Selecteer pakket.' Je doorloopt vervolgens de betaalstappen om te kunnen upgraden naar het duurdere pakket met meer functionaliteiten.

Bijgewerkt op: 20/11/2023