Aankoopfacturen of kosten exporteren

Aankoopfacturen of je kosten exporteren uit CoManage.

Aankoopfacturen of kosten die je in CoManage toevoegt kan je op twee manieren exporteren:

export naar CSV (Excel)
export van origineel upload bestand + UBL

Export maken

Om een export van je aankopen te maken ga je naar je kosten overzicht en klik je rechtsboven op "export"
Export knop kosten overzicht

Je krijgt een popup te zien waar je het type kan kiezen tussen PDF of CSV, wanneer je hier kiest voor een PDF export zal er een export bestand worden gemaakt waar de originele aankoopfactuur in zit plus een UBL bestand van deze aankoop.

Export popup aankoopfacturen/kosten

Na het aanvragen van je export kan je de voortgang bekijken op https://app.comanage.me/exports. Wanneer de export klaar is krijg je een melding via e-mail en een in-app melding in CoManage zelf

Bijgewerkt op: 19/12/2022