Waar vind ik de factuur terug van mijn CoManage abonnement

Waar vind ik de factuur terug van mijn CoManage abonnement?

Wanneer je een betalend abonnement hebt krijg je hier uiteraard van ons ook een factuur van! Deze vind je automatisch terug na elke betaling op je abonnement pagina.

klik links onder op je profiel icoon en dan "abonnement"
vervolgens opent je abonnement pagina en kan je naar de sectie "facturen" scrollen
klik deze sectie (indien nodig) open en download je factuur via de acties knoppen

Heb je zojuist je abonnement betaald via SEPA en zie je geen factuur? Het kan tot 4 werkdagen duren eer je SEPA betaling is verwerkt. Je hebt direct toegang tot je abonnement maar de factuur vind je enkele dagen later terug 👍

Bijgewerkt op: 16/01/2023