Artikelen over: Van start met CoManage
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Voeg je eerste kost/aankoopfactuur toe

Kosten/aankopenoverzicht

De overzichtslijst van kosten werkt gelijkaardig aan de overzichtslijst van facturen. Je hebt een lijst van jouw aankoopfacturen, die je kan filteren en aanpassen.

Je eerste aankoop voeg je toe door in het overzicht op de knop "nieuwe aankoop" te klikken. Het volgende scherm laat je toe om al de details van je kost te bepalen.
Je kan kiezen om te beginnen vanaf het formulier, of vanaf een afbeelding van je factuur / bestelbon. Zo kan je o.a.

een titel toevoegen
een leverancier koppelen
een status kiezen
een datum en vervaldatum kiezen
een BTW type kiezen
een kost type kiezen
totalen invullen
een klant koppelen
een project koppelen
kostlijnen opgeven
Notities toevoegen

Aankoop gegevens

Kostregels

Net zoals bij facturen kan je bij kosten ook regels invullen. Dit is niet verplicht, dus je kan ook gewoon de totalen invullen en het daarbij houden.
Kostregels zijn iets simpeler dan factuurregels. Je kan wel aan elke regel een apart kost type toevoegen.

Kostregels

PDF / afbeelding toevoegen

Je kan ook aan je kost een pdf-bestand of afbeelding toevoegen.
Deze zie je dan naast je kost zodat je hem gemakkelijk kan invullen.

Bestand uploaden

Je kan ook kosten toe voegen op basis van de pdf-bestanden of afbeeldingen.
Dit kan je op het overzicht doen, door daar op 'uploaden' te klikken.

Kost uploaden

Je kan daarna gemakkelijk door de kosten heen en vanaf de afbeelding de gegevens invullen!

Bijgewerkt op: 09/11/2023