Algemene voorwaarden toevoegen

In CoManage voeg je gemakkelijk jouw algemene voorwaarden toe, zodat deze altijd worden toegevoegd aan de pdf van jouw factuur, offerte, creditfactuur of bestelling.

De algemene voorwaarden instellen

Klik op het radje links onderin jouw CoManage scherm om naar instellingen te gaan.
Vervolgens klik je op ‘factuur instellingen’.
Dan ga je naar het kopje ‘voorwaarden’.
Hier voeg je jouw algemene voorwaarden voor facturen toe. Je kan er zelf voor kiezen in hoeveel kolommen je de tekst wil tonen. Ook kan je AI om hulp vragen en kan je verschillende vertalingen toevoegen.

In jouw pdf template kan je vervolgens bij het Aan/Uit gedeelte ervoor kiezen om de algemene voorwaarden te tonen en om ze te laten starten op een nieuwe pagina.

Je kan de algemene voorwaarden kopiëren en plakken naar offertes, creditnota’s en bestellingen of je kan aparte algemene voorwaarden toevoegen bij de instellingen van deze documenten.
Om te zien hoe het eruit ziet kan je vervolgens in een factuur naar ‘acties’ en ‘bekijk pdf’ gaan.

Een eigen pdf met algemene voorwaarden toevoegen

Misschien heb je zelf al een vast pdf bestand in een bepaalde opmaak en wil je deze toevoegen als algemene voorwaarden aan een factuur. Ook dit is mogelijk in CoManage met de volgende stappen.

Klik op het radje links onderin jouw CoManage scherm om naar instellingen te gaan.
Vervolgens klik je op ‘factuur instellingen’.
Dan ga je naar ‘pdf templates’.
Binnen jouw gekozen template scroll je helemaal naar onderen naar ‘Bijlagen’.

Hier upload je een nieuwe bijlage en voeg je deze vervolgens samen met de pdf.
Wanneer je dan deze template selecteert zullen jouw algemene voorwaarden altijd met deze template meegestuurd worden.

Bijgewerkt op: 06/10/2023