Migratie service CoManage

Wil je graag overstappen van een andere administratietool zoals Billit of Teamleader naar CoManage? Dit hoeft niet moeilijk te zijn. En al zeker niet met onze migratieservice die je gratis aangeboden krijgt als je voor een StarterPlus of Pro abonnement gaat.

Wat krijg je in de migratieservice:
-       Al jouw contacten worden voor jou in CoManage gezet
-       Jouw producten/diensten worden voor jou in CoManage gezet

Het enige wat jij hoeft te doen is de Excel of csv bestanden waar deze informatie in staat te mailen naar support@comanage.me. Je kan ook een export draaien uit jouw huidige systeem en dit bij ons aanleveren. Als je er maar voor zorgt dat de gegevens in een Excel of csv bestand staan.

De migratie hoeft dus geen reden meer te zijn om niet over te stappen van een Striktly of Billit naar CoManage. Wij helpen jou graag verder!

Bestaande facturen en offertes

Als je al gebruik maakt van een andere tool, dan heb je daar waarschijnlijk nog lopende facturen en offertes in staan. Je kan ervoor kiezen om deze in jouw huidige tool te laten staan, want vaak kan je deze onder abonnement nog wel inkijken. Lopende offertes kan je eventueel ook zelf overzetten naar CoManage door ze opnieuw in CoManage aan te maken.

Factuur of offerte template

Je kan in CoManage zelf een factuur template opmaken, maar het kan natuurlijk zijn dat dit niet helemaal lukt. Wij kunnen jou ook helpen om een template voor jou op te maken of een bestaande template zo goed mogelijk voor jou na te maken. Hiervoor vragen wij wel een eenmalige vergoeding van €85,00 exclusief btw. Stuur jouw voorbeeld in pdf naar support@comanage.me of beschrijf heel duidelijk wat jouw wensen zijn voor de template. Wij maken vervolgens voor jou een pdf-template aan in CoManage.

P.s. Wanneer je voor een Starter abonnement gaat is onze migratie service ook mogelijk tegen een kleine vergoeding van €85,00 exclusief btw.

Bijgewerkt op: 22/08/2023