Koppel je CoManage met CodaBox!

Altijd een gedoe, die facturen overtypen in je boekhoudprogramma, of ze naar je boekhouder mailen zodat zij ze dan in je boekhoudprogramma moeten overtypen...

Maar het kan ook gemakkelijker!
In CoManage kan je vanaf vandaag je facturen automatisch laten verzenden naar je boekhouder / boekhoudprogramma door een koppeling te leggen tussen CoManage en CodaBox!

Wat is CodaBox?

CodaBox is een dienst die:
een koppeling legt tussen je facturen en je boekhoudprogramma / boekhouder, waardoor je zelf niets meer hoeft te doen om de facturen te verwerken

Onderstaand een lijst van bekende partners van CodaBox:

Hoe kan ik mijn CoManage facturen automatisch via CodaBox laten verzenden naar mijn boekhouder / boekhoudprogramma?

Om je facturen via CodaBox automatisch te laten verzenden naar je boekhouder of boekhoudprogramma heb je twee dingen nodig:

Een Business account op CoManage
Een account op CodaBox

Onderstaande stappen moet je ondernemen om de koppeling te leggen:

Verifieer eerst hier dat je het (correcte) btw-nummer van je bedrijf in CoManage hebt opgeslagen
Ga naar het menu-item 'integraties' in je instellingen
Klik op de knop 'Token aanvragen' onder de sectie 'CodaBox':

Check je mails. Je zou een mail moeten ontvangen met een token. Dit is een code die er zo uitziet:

Deze token vul je in bij je instellingen.

Dat was het! Je kan dan nog aanvinken dat facturen automatisch mogen worden verstuurd naar CodaBox wanneer jij ze verzendt naar je klant. Je kan facturen ook handmatig naar je boekhouder versturen via CodaBox op de detailpagina van de factuur!

Bijgewerkt op: 13/11/2023