Chat-GPT gebruiken om productomschrijvingen, emails of vertalingen te schrijven

Hoe Chat-GPT gebruiken voor je onderneming

Je kan Chat-GPT in CoManage gebruiken voor het schrijven van:
productbeschrijvingen
factuur, herinnering en offerte e-mails
vertalingen en tekstuele verbeteringen
vrije input

Chat-GPT gebruiken om je productomschrijvingen te genereren

Ben je zelf niet zo creatief met teksten maar wil je wel leuke productbeschrijvingen hebben voor je producten, dan kan je deze laten schrijven door Chat-GPT in CoManage.

Voeg een nieuw product toe en geef het een naam.

Klik op de "Vraag AI" knop en vervolgens op "Schrijf productbeschrijving".

Bevestig de prompt met het pijltje aan de rechterkant.

Wacht tot de AI klaar is met schrijven.

Je kan de opgeleverde tekst nu kopiëren of via de knoppen onderaan toevoegen aan je productbeschrijving in CoManage.

Chat-GPT gebruiken voor het schrijven van je factuur, herinnering of offerte e-mail templates

Wil je een originele tekst in je e-mails voor je factuur herinneringen? Gebruik Chat-GPT voor het schrijven van je e-mail templates in CoManage.

Ga naar je e-mail templates (facturen, herinneringen of offertes) en klik op "wijzig" bij de e-mail template welke je wenst aan te passen.

Klik op de "Vraag AI" knop gevolgd door "Schrijf een e-mail voor een factuur" en bevestig de prompt.

Wacht tot Chat-GPT de e-mail heeft gegenereerd.

Je kan deze tekst nu nog aanpassen en daarna kopiëren of via de knoppen onderaan toevoegen aan je e-mail template.

Je eigen teksten laten vertalen of verbeteren door Chat-GPT

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je die laten verbeteren door AI? Of heb je een tekst die snel vertaald moet worden? Vraag het aan Chat-GPT!
Je kan in CoManage naast tekstgeneratie ook teksten laten aanpassen door AI. Zo kan je:

teksten laten herschrijven
spelling en grammatica verbeteren
een tekst korter of langer maken
de toon van schrijven aanpassen
vertalen

Dit kan je doen door in CoManage je tekst te selecteren en vervolgens te klikken op de knop "Vraag AI". Je ziet nu extra opties die je kan kiezen om je prompt op te bouwen.

Na het kiezen van de actie bevestig je de prompt zoals in voorgaande voorbeelden.

Vrije input

Wil je zelf wat experimenteren met de prompt input, dan kan je klikken op "vrije input".

Vervolgens krijg je een pop-up venster te zien waar je aan de bovenkant zelf je prompt kan opgeven welke je kan laten generen door Chat-GPT.

Veel gestelde vragen

Kan ik Chat-GPT gebruiken voor het genereren van productomschrijvingen in CoManage?
Ja, je kunt Chat-GPT gebruiken om creatieve productomschrijvingen te genereren. Voeg eenvoudigweg een nieuw product toe, klik op de "Vraag AI" knop en selecteer "Schrijf productbeschrijving". Chat-GPT zal vervolgens een tekst genereren die je kunt kopiëren of toevoegen aan je productbeschrijving.

Kan ik Chat-GPT gebruiken voor het schrijven van factuur-, herinnering- en offerte-e-mails in CoManage?
Absoluut! Chat-GPT kan je helpen bij het schrijven van originele e-mailtemplates voor facturen, herinneringen en offertes. Ga naar de juiste e-mailtemplate in CoManage, klik op "Vraag AI" en selecteer "Schrijf een e-mail voor een factuur" om een aangepaste e-mail te genereren. Je kunt de tekst aanpassen en toevoegen aan je e-mailtemplate.

Kan Chat-GPT teksten vertalen of verbeteren?
Ja, Chat-GPT kan je helpen bij het vertalen of verbeteren van teksten. Selecteer de tekst in CoManage, klik op "Vraag AI" en kies de gewenste actie, zoals herschrijven, grammatica verbeteren, verkorten of verlengen van de tekst, of de schrijftoon aanpassen. Bevestig de prompt en Chat-GPT zal de tekst voor je aanpassen.

Kan ik een vrije input ingeven om te experimenteren met Chat-GPT?
Zeker! Als je zelf wilt experimenteren met de prompt input, kun je op "vrije input" klikken. Je krijgt dan een pop-up venster waar je je eigen prompt kunt invoeren en genereren met Chat-GPT.

Voor het genereren van teksten maken we gebruik van Chat-GPT 3.5

Bijgewerkt op: 23/06/2023