je profiel beveiligen met twee-factor-authenticatie (2FA)

Hoe stel je 2FA in voor je profiel

login op je account via https://app.comanage.me/login
klik linksonder op je profiel icoon en vervolgens op profiel
open de sectie twee-factor-authenticatie
scan de QR-code of gebruik de manuele code
bevestig je authenticatie met de net verkregen 6-cijferige code

twee-factor-authenticatie instellen

activeer 2FA op je account door met de groene knop te bevestigen

Herstelcodes kunnen gebruikt worden voor authenticatie wanneer je de toegang tot je authenticator-app bent kwijtgeraakt. Elke code kan maar één keer gebruikt worden. Bewaar je herstelcodes op een veilige plek. Klik op "2FA activeren en herstelcodes downloaden" om twee-factor-authenticatie voor je account in te schakelen.

Bijgewerkt op: 05/05/2023