Upload je eigen logo

Je eigen logo toevoegen aan een factuur of offerte

Wanneer je een eigen logo hebt kan je dit uploaden bij je factuur instellingen en offerte instellingen

klik aan de linkerkant op het instellingen icoon en vervolgens alle instellingen. Hier heb je een overzicht van instellingen per module en kan je voor facturen en offertes klikken op "Logo"

Factuur instellingen - logo toevoegen
Offerte instellingen - logo toevoegen

Je komt op een nieuwe pagina waar je een upload veld ziet, klik hier op met je muis.

Logo upload veld

Vervolgens kan je een bestand op je pc selecteren, dit kan een jpg of png bestand zijn.

Logo upload veld met geupload logo

Wanneer je de grote van je logo wilt wijzigen kan je dit doen bij je geselecteerde pdf template. Open deze en de sectie logo, hier kan je aan de hand van een slider de grote aanpassen.

logo grote wijzigen bij pdf template instellingen

Let op! Elk logo wordt in de achtergrond omgezet naar een jpg bestand. Je kan hier dus niet met transparante png's werken.

Bijgewerkt op: 23/02/2023