Bijlagen toevoegen aan een factuur of offerte

Je kan in CoManage bijlagen apart meesturen of samenvoegen met de originele factuur of offerte.

Wanneer je bestanden wil samenvoegen als één PDF-bestand kan je enkel met PDF-documenten werken.

Een aparte bijlage toevoegen

Open je factuur of offerte, scroll naar de sectie bijlagen en klik deze open.

Klik op "nieuwe bijlagen uploaden" of selecteer een bestand uit je bijlagen bibliotheek.

De nieuwe uploads komen automatisch bij de alleenstaande bijlagen te staan.

De alleenstaande bijlagen worden nu als apart bestand meegestuurd met je originele factuur of offerte.

Verschillende bestanden samenvoegen tot één bestand

Naast het apart versturen van bijlagen kan je deze ook samenvoegen met het originele bestand. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

Open je factuur of offerte, scroll naar de sectie bijlagen en klik deze open.
Klik op "nieuwe bijlagen uploaden" of selecteer een bestand uit je bijlagen bibliotheek.
klik bij de toegevoegde bestanden op "samenvoegen met PDF"

Let op! Je kan enkel PDF-bestanden samenvoegen tot één bestand met een maximum grote van 10mb.

je bestanden staan nu allemaal onder bijlagen in samengevoegde PDF. Bestanden in deze lijst kan je nu drag & droppen naar de gewenste positie. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een voorblad of inleiding toevoegen aan je offerte.

Samengevoegde bijlagen klaar? Bekijk de originele factuur of offerte en je extra bestanden zullen hier in samengevoegd zitten 👍

Welke bestanden kan ik uploaden in CoManage?

Je kan als aparte bijlagen de volgende bestanden uploaden:

pdf
doc
docx
xls
xlsx
jpeg
png
odt
psd
rtf
txt

Bijlagen bibliotheek

Bestanden die je upload in CoManage komen automatisch in je bibliotheek te staan en kan je hergebruiken bij andere facturen of offerte zonder dat je deze opnieuw moet uploaden.

Bijlagen toevoegen aan PDF-template

Wil je een vaste bijlagen toevoegen aan een offerte of factuur dan kan je deze toevoegen aan de bijlagen sectie bij je PDF-template.

Ga naar je PDF templates en klik op wijzig.
Scroll naar de sectie bijlagen en klik deze open.
je kan nu op de zelfde manier als hierboven beschreven aparte bijlagen toevoegen aan een PDF-template of bestanden samenvoegen met de originele factuur.

Bijgewerkt op: 21/08/2023