Een goedgekeurde offerte omzetten naar een factuur

Hoe kan ik van een offerte een factuur maken?

Op deze manier win je echt heel veel tijd! Met Word of Excel moet je immers alle belangrijke gegevens uit je offerte opnieuw invoeren in een nieuw factuurdocument. Dit is niet enkel tijdrovend, maar verhoogt ook de kans op fouten en verschillende prijzen tussen je offerte en factuur.

Wil je van je offerte een factuur maken, dan ga je naar je offerteoverzicht en klik je bij de desbetreffende offerte op het dropdown icoontje en dan "maak factuur" je zal een nieuw scherm krijgen met het factuurdetail.

Let op! Je offerte moet de status goedgekeurd hebben eer je deze kan omzetten naar een factuur of bestelling