Projecten exporteren naar Excel

Om je projecten te exporteren in CoManage ga je naar je projectenoverzicht en klik je rechtsboven op "export"

Klik rechtsboven in je overzicht op "export"

je krijgt nu een nieuw venster waar je een start en eind datum kan opgeven en het teamlid dat deze export moet ontvangen. Hierna klik je op "export uitvoeren".

Export instellingen venster

Kies start en einddatum

Na enkele seconden is je export klaar en krijg je een notificatie.

Export notificatie

In de Excel zie je precies welke projecten in de geselecteerde periode actief waren + alle algemene informatie zoals de naam, actieve fase, budget, deadline en teamleden.