Artikelen over: Projectenbeheer
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Project Templates & voortgangen beheren

Templates & voortgang. In CoManage kan je bij projecten je eigen templates en voortgangen instellen, dat doe je op deze pagina.

Nieuwe template toevoegen. Klik op de toevoeg knop en geef je template een naam.

Project template & voortgangen

Nieuwe project template

Na het gegeven van een naam kan je verschillende fases toevoegen aan een template. Deze zijn altijd specifiek aan de sector waar je in werkt en kan je zelf kiezen.

Project template fase

Per fase kan je specifieke taken opgeven die zowel factureerbaar als niet factureerbaar kunnen zijn.

Nieuwe taak

Taken onder fases

Wanneer je bij het maken van je template factureerbare taken toevoegd zal dit invloed hebben op je uurregistratie berekening bij je project.

Bijgewerkt op: 23/02/2024