Je eigen briefpapier gebruiken als achtergrond voor je facturen en offertes.

Briefpapier uploaden

Je kan je eigen briefpapier gebruiken als achtergrond voor je facturen en offertes. Om dit te doen ga je naar je PDF template instellingen en selecteer je de template waar je het briefpapier aan wilt toevoegen.

Eens je op de detail pagina van je PDF template bent scroll je naar de sectie "achtergrond" en klik je deze open.

In het opengeklapte blok kan je via de knop 'selecteer bestand' briefpapier uploaden. Dit moet voldoen aan volgende voorwaarden:
een PDF bestand zijn
maximum 2 MB groot zijn

Na het uploaden zie je een voorbeeld van je briefpapier en kan je deze terugvinden op de PDF-weergave van je factuur of offerte.

Bijgewerkt op: 17/11/2023