Artikelen over: Uurregistratie
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Starten met tijdregistratie

In de nieuwe module tijdregistratie kan je je gewerkte uren registreren en koppelen aan een klant of project zodat je deze makkelijk kan factureren. Ook als freelancer is urenregistratie nuttig.

Tijdregistraties toevoegen via de desktop app

Handmatig uren toevoegen of gebruik maken van de ingebouwde timer kan je doen door naar je urenregistratie overzicht te gaan en rechtsboven op de timer te klikken.

Tijdregistratie overzicht

Je krijgt vervolgens de keuze om manueel uren toe te voegen of te werken met de ingebouwde timer.

Nieuwe tijdregistratie - Manueel uren toevoegen

Selecteer klant en/of project (Pro) om de uren te koppelen aan een klant en/of project (Pro) en geef aan voor welke fase of taak deze tijdregistratie van toepassing is.

Nieuwe tijdregistratie - timer starten

Tijdregistraties toevoegen aan nieuwe factuur. Bij het maken van een factuur heb je nu een nieuwe knop "uurregistratie" waarmee je gelogde tijden kan toevoegen aan een factuur. Je kan er ook voor kiezen om meerdere tijdregistraties samen te voegen als één regel.

Uurregistratie toevoegen

Tijdregistratie selecteren

Wanneer je tijdregistratie gekoppeld is aan een project kan je dit na het registreren ook terug vinden bij de tijdregistratie tab van je project (Pro)

Project detail - Tijdregistratie overzicht

Tijdregistraties toevoegen via de mobiele CoManage app

Via de mobile app kan je nog ook je tijdregistraties beheren en toevoegen. Download de mobiele app in de App store of Google Play store

Bijgewerkt op: 06/07/2023