Artikelen over: Klantenbeheer
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Je klanten/leveranciers exporteren naar Excel via de CRM module van CoManage.

In CoManage kan je je gegevens exporteren naar CSV-bestand (comma separated values). Een CSV-bestand is een algemeen formaat dat kan worden uitgelezen door onder andere Microsoft Office Excel.

facturen, creditnota's en offertes kunnen ook geëxporteerd worden naar PDF. Deze ontvang je dan in een ZIP-bestand.

Hoe exporteren?

Supermakkelijk!

je gaat naar de overzichtspagina van je klanten of leveranciers en klikt rechtsboven op exporteren

je krijgt een popup waar je de startdatum en einddatum kan opgeven en de gebruiker aanduiden die een melding moet krijgen wanneer de export klaar is.

Na het aanvragen wordt je doorverwezen naar het exports overzicht en kan je de status van je export zien.

Je krijgt een in app melding en e-mail wanneer de export klaar is

Bijgewerkt op: 30/09/2021