Hoe pas ik mijn facturatiegegevens aan?

Facturatiegegevens aanpassen voor nieuwe facturen

Wanneer je de facturatiegegevens die op je factuur staan wilt aanpassen ga je naar instellingen -> factuur instellingen -> PDF template instellingen
Hier open je de template waar je gebruik van maakt. Bij de sectie facturatiegegevens kan je zelf tekst bijplaatsen of werken met variabelen.

Facturatiegegevens aanpassen voor reeds gemaakte facturen

Is je factuur al aangemaakt maar kloppen je facturatiegegevens niet dan kan je deze via het facturenoverzicht updaten. Selecteer de facturen die je wilt updaten en klik onder de actie knop op "ververs team info".

Na het updaten zijn de facturatiegegevens van je geselecteerde facturen aangepast 👍