Facturen exporteren

Facturen exporteren in CoManage

In CoManage exporteer je gemakkelijk al je facturen.

Ga naar je facturen overzicht om een export te maken.
Vervolgens selecteer je de facturen waarvan je een export wil maken. Met de filter kan je ook altijd nog een bepaalde selectie maken. Dan klik je op actie --> export en vervolgens kies je de gewenste export.

Facturen exporteren in PDF / UBL

Je kan in CoManage kiezen voor twee verschillende exports. Wanneer je graag al je facturen in PDF of UBL formaat wil hebben, dan klik je deze optie aan. Je ontvangt vervolgens een melding in de tool wanneer de export klaar is. Plus je ontvangt ook een mailtje dat jouw export klaar is.

Wanneer je op de melding klikt, dan download je een zipfile. Wanneer je deze zipfile opent, dan krijg je jouw PDF en UBL bestanden te zien van iedere factuur.

Facturen exporteren in CSV / Excel

Je kan in CoManage ook kiezen voor een CSV export. Wanneer je deze export aanklikt, dan krijg je ook weer een melding wanneer je export klaar staat. Je ontvangt ook een mailtje. Wanneer je klikt op deze melding download je een CSV bestand.

Wanneer je dit CSV bestand opent krijg je eigenlijk alle relevante gegevens te zien van jouw facturen.

Een export doen met de knop rechts bovenin

Rechts bovenin vind je een knop ‘export’. Wanneer je daarop klikt opent zich bovenstaande pop-up. Hierin kan je ook selecteren waarvan je graag een export zou willen zien en in welk type. Wanneer je export klaar is ontvang je weer een melding in de tool. Tegelijkertijd ontvang je ook een mailtje als je export klaar staat.

Binnen het uur opnieuw proberen om dezelfde export te maken

Wanneer je binnen het uur opnieuw probeert om dezelfde export aan te maken, krijg je de volgende melding:

Wanneer je vervolgens klikt op ‘bekijk alle exports’ kom je in het volgende overzicht:

Hier zie je precies welke exports je in de afgelopen tijd hebt gemaakt en kan je ze ook opieuw openen. Je komt ook bij dit export overzicht door naar de volgende link te gaan: https://app.comanage.me/exports.

Bijgewerkt op: 01/02/2023