Artikelen over: Bestellingen
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Een eerste bestelling aanmaken

In CoManage kan je ook al jouw bestellingen bijhouden. Je voegt op twee manieren een nieuwe bestelling toe:

Door een goedgekeurde offerte om te zetten naar een bestelling
Door zelf een nieuwe bestelling aan te maken

Een goedgekeurde offerte omzetten naar een bestelling

Ga naar jouw offerte overzicht in CoManage.
Klik op de goedgekeurde status van de offerte die je wil omzetten in een bestelling.

Kies dan voor ‘maak bestelling’.
Vervolgens worden alle velden automatisch voor je ingevuld
Je hoeft zelf alleen nog de status aan te passen van de bestelling

Zelf een nieuwe bestelling aanmaken

Ga naar het bestellingen overzicht
Klik bovenin je scherm op de groene knop ‘nieuwe bestelling’

Vervolgens vul je alle velden in en pas je de status van je bestelling aan

De bestelbevestiging, pakbon, afleverbon en omzetten naar een factuur

Na het aanmaken van een bestelling kan je vervolgens naar de knop ‘acties’ gaan boven in je scherm om een van de volgende acties uit te voeren:
- Bestelbevestiging versturen naar de klant via de mail
- Een pakbon downloaden voor het magazijn
- Een afleverbon downloaden voor de vervoerder
- Een factuur van de bestelling maken

Zo kan je in CoManage een goed overzicht houden van al jouw bestellingen.

Bijgewerkt op: 06/10/2023