CoManage Business

Wanneer de proefperiode je bevalt en je onbeperkt gebruik wil maken van CoManage, dan kan je kiezen voor het betalende pakket. De voordelen van CoManage Business:

• starter functionaliteiten
  • onbeperkt facturen en offertes maken
  • producten en diensten
  • periodieke facturen
  • automatische factuur herinneringen
  • facturen online laten betalen via Mollie
  • online goedkeuren van offertes
  • toegang voor meerdere gebruikers

Upgraden

Overstappen naar het Business pakket kan je op je persoonlijke abonnement pagina. Hier kan je kiezen voor een abonnement op maand- of jaarbasis. Je koppelt hier ook je kredietkaart. CoManage wordt in rekening gebracht als volgt:

• 15 euro / maand
  • 150 euro / jaar

Heb je geen kredietkaart?

Geen probleem op je abonnement pagina kan je klikken op "ik heb geen kredietkaart" en betalen via Bancontact of iDeal.