Wil je graag migreren naar de nieuwe versie van CoManage, maar weet je niet zo hoe het moet? Dan ben je op de juist plaats!

Allereerst moet je naar de migratietool navigeren: migrate.comanage.me/
Hier moet je aanmelden met je email en wachtwoord van CoManage V1:

Het volgende scherm kan je negeren als je nog geen bestaand account hebt op CoManage V2. Je kan dan gewoon op "migreer naar nieuw account" klikken.

Heb je wel een bestaand account op CoManage V2, dan moet je deze koppelen. Dat doe je door een API sleutel aan te maken in de instellingen:

Deze sleutel moet je kopiƫren en plakken in de migratietool:

In de volgende stap moet je even je gegevens nakijken en aanpassen zo nodig.
Deze gegevens zullen gebruikt worden in je (nieuw) V2 account!

Je bent er bijna! Nu moet je enkel de migratie bevestigen en wachten.
Opgelet: als de migratie bezig is, kan je geen gebruik maken van CoManage (V1 & V2)!

Zodra je bevestigt, zal je migratie in de wachtrij komen. Je kan altijd de status checken door terug naar de migratie website te surfen!

Zodra de migratie klaar is, kan je je aanmelden op CoManage V2 en verderwerken in de nieuwe interface!
Als je vragen hebt of iets niet lukt kan je altijd via de chat om hulp vragen.