In CoManage kan je bij projecten je eigen voortgangen instellen, zodat je altijd perfect weet hoe de vork in de steel zit!

1) Project categorieën instellen

Als eerst moet je bij de project instellingen je categorieën en de voortgangen daaronder instellen.

2) Categorie selecteren

Daarna kan je je categorie aan een project toewijzen.

Je zal direct zien dat bovenaan het scherm allemaal cirkels met getallen verschijnen. Dit zijn de voortgangen. Deze kan je laten starten door erop te klikken en op 'voltooid' zetten door er nog eens op te klikken:

Je kan de voortgang ook zien en aanpassen op de overzicht pagina van projecten:

Maak je nog geen gebruik van CoManage maar wil je Ook je projecten kunnen beheren met eigen voortgangen? Maak hier gratis je account aan!