In CoManage kan je je gegevens exporteren naar CSV-bestand (comma separated values).  Een CSV-bestand is een algemeen formaat dat kan worden uitgelezen door onder andere Microsoft Office Excel.

facturen, creditnota's en offertes kunnen ook geëxporteerd worden naar PDF. Deze ontvang je dan in een ZIP-bestand.

Hoe exporteren?
Supermakkelijk!

1) Je gaat naar de overzichtspagina van hetgeen je wilt exporteren (bijvoorbeeld overzicht contacten)

2) Je selecteert je contacten. Je kan alles selecteren of enkel contacten die je wilt exporteren. (let wel op dat je meerdere pagina's kan hebben die niet geëxporteerd zullen worden. Best kun je dan het aantal per pagina aanpassen) Je kan ook filters toepassen als je graag wilt filteren wie of wat je exporteert.

3) Zodra de export gedaan is krijg je zowel via email als via notificatie in CoManage bericht. Hier kan je gewoon op klikken en dan is je export gedownload!

Maak je nog geen gebruik van CoManage maar wil je wel je klanten kunnen exporteren naar een Excel file? Maak hier gratis je account aan!