Bijlage uploaden en koppelen aan een PDF template

Ga naar je PDF template instellingen en scroll naar de sectie "bijlagen". Wanneer je deze open klikt zie je een groene upload button, klik hier op om je bijlagen te uploaden.

Na het uploaden komen je bijlagen tevoorschijn en kan je de bijlage selecteren die je standaard wil meesturen met de desbetreffende PDF template.

Als bijlage kan je de volgende bestanden uploaden:

• PDF bestanden
  • Word bestanden
  • Excel bestanden
  • Afbeeldingen (png, jpg)

Deze "bijlagen" sectie zie je ook terug op elke factuur- en offertedetail zodat je ook hier snel een bijlage kan koppelen aan een nieuwe factuur of offerte.

Bijlage zichtbaar in de verstuurde e-mail

Wil je je bijlage zichtbaar in de e-mails die je verstuurd? Zet dan deze optie aan bij je factuur- en offerte instellingen.

Let er op dat in je e-mails de bijlagen een maximum grote van 10mb mogen hebben in totaal.