Voeg je eerste offerte toe

Offerteoverzicht

In het overzicht van je offertes vind je een lijst van al je gemaakte offertes en concepten daarvan. Hier kan je filteren als volgt:

status
jaar / kwartaal / maand

Je eerste offerte voeg je toe door in het overzicht op de knop "nieuwe offerte" te klikken. Het volgende scherm laat je toe om al de details van je factuur te bepalen. Zo kan je o.a.

een titel toevoegen
je contact koppelen
status kiezen
template kiezen
vervaldatum instellen
taal en valuta kiezen
offerteregels opgeven

Offerte gegevens

Offerteregels

Om je offerte op te bouwen kan je met offerteregels werken. Met deze regels kan je:

standaard regels toevoegen
producten toevoegen
teksten toevoegen
subtotalen toevoegen
korting instellen

Offerteregels

Offertestatus

In CoManage maken we een onderscheid tussen:

concept
factuur

Concepten kan je gebruiken als voorbeeld voor toekomstige offertes, of om offertes te bewaren die tijdelijk nog geen volgnummer moeten krijgen. Elke effectieve offerte krijgt onmiddellijk het juiste offertenummer toegewezen.

Offertestatus

Bijgewerkt op: 09/11/2023